perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Fjalor perkthe.org

Në këtë faqe ju jeni në gjendje për të përkthyer fjalë në disa gjuhë evropiane. Vetëm të shkruani një fjalë dhe të zgjedhin fjalorin e duhur. Për fat të keq, nuk ka mundësi për të përkthyer fjali të tëra. Ju mund të hyjë vetëm një fjalë të vetme.

Kërkim