perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

absurd në çeki

Fjalë: absurd (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-çeke
Përkthime (9): absurdní, absurdnost, nesmyslný, směšný, pošetilý, bláznivý, hloupý, nejapný, neschopný
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: çeke absurd, absurd theatre, absurd synonym, absurd quotes, absurd person singular, absurd means, absurd në çeki, absurdní në shqip
absurd në çeki

Fjalë të ngjashme

marr jap piano music element 14