perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

antik në çeki

Fjalë: antik (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-çeke
Përkthime (14): antický, dávnověký, starobylý, starodávný, starověký, starožitný, antika, starobylost, starodávnost, starověk, bývalý, starý, dějinný, historický
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: çeke antik, antik tv, antik skates, antik indonesia, antik hotel prague, antik hotel istanbul, antik në çeki, antický në shqip
antik në çeki