perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

formoj në çeki

Fjalë: formoj (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-çeke
Përkthime (48): formovat, podoba, tvar, tvarovat, tvořit, utvářet, utvořit, vytvořit, zformovat, budovat, komponovat, organizovat, plodit, připravit, působit, sestavit, sestrojit, skládat, školit, složit, stanovit, stavět, stvořit, upravit, ustanovit, ustavit, vyrábět, vyrobit, vyškolit, vystavit, vytvářet, zakládat, založit, zhotovit, zorganizovat, zplodit, způsobit, zřídit, dělat, fabrikovat, hotovit, nést, rodit, udělat, vymýšlet, vynášet, zhotovovat, zpracovávat
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: çeke formoj, formoj në çeki, formovat në shqip
formoj në çeki

Fjalë të ngjashme

mbledhje me prinderit