perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

provoj në çeki

Fjalë: provoj (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-çeke
Përkthime (47): cítit, experiment, experimentovat, okusit, pocítit, pociťovat, podstoupit, pokus, praxe, prodělat, prožít, trpět, utrpět, vytrpět, vyzkoušet, zakoušet, zakusit, zkoušet, zkouška, zkušenost, argumentovat, demonstrovat, dokázat, dokazovat, ovládat, poručit, předvést, projevit, prokázat, prokazovat, prozrazovat, rozkázat, rozkazovat, svědčit, ukázat, ukazovat, velet, znázornit, chutnat, ochutnat, ochutnávat, pokoušet, ukázka, vzorek, zkusit, přemluvit, usvědčit
Vlerësim:
(1/5)
 
Fjalë të ngjashme: çeke provoj, projov caap, projekt provoj, provoj në çeki, cítit në shqip
provoj në çeki