perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

rreth në çeki

Fjalë: rreth (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-çeke
Përkthime (42): asi, dokola, kolem, kolo, kroužek, kruh, kružnice, okolo, okrouhlý, okruh, přibližně, kotouč, kruhový, kulatý, obchůzka, oblast, sféra, tlupa, kraj, oběh, obvod, oklika, okres, periférie, rámec, rozsah, vedení, obehnat, obejmout, obemknout, obepínat, obíhat, obklíčit, obklopit, obklopovat, obsahovat, obstoupit, obtočit, ohradit, oplotit, sevřít, zahrnovat
Vlerësim:
(2/5)
 
Fjalë të ngjashme: çeke rreth, rreth wordpress, rreth vicioz, rreth te peshkirave, rreth shtatzanis, rreth seksit, rreth në çeki, asi në shqip
rreth në çeki