perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

sa në çeki

Fjalë: sa (numri i letrave: 2)
Fjalë: shqiptar-çeke
Përkthime (11): , jako, kdy, když, protože, co, jak, jakže, než, nežli, za
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: çeke sa, samp, sa vite, sa shtete ka bota, sa shtete ka amerika, sa satelit i ka saturni, sa në çeki, až në shqip
sa në çeki