perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

shtoj në çeki

Fjalë: shtoj (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-çeke
Përkthime (59): dodat, dodávat, dokládat, přidat, přidávat, přilepit, přimíchat, připojit, zvětšit, přičíst, sčítat, sečíst, družit, přiložit, spojit, spojovat, anektovat, doprovázet, přikládat, připisovat, přivtělit, sdružit, sdružovat, zabrat, akumulovat, hromadit, množit, nakupit, narůstat, nashromáždit, přibýt, přibývat, vzrůstat, zvětšovat, zvýšit, zvyšovat, dorůstat, narůst, obeplout, povznést, přehánět, rozbalit, rozmnožit, rozšířit, rozšiřovat, roztáhnout, rozvádět, rozvést, rozvíjet, rozvinout, růst, stoupat, stupňovat, zostřit, zvelebit, zveličit, zveličovat, vystoupit, zesilovat
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: çeke shtoj, ulcinj stoj, shtoj ulqin, shtoj pesh, shtoj i vjeter, shtoj i ri, shtoj në çeki, dodat në shqip
shtoj në çeki

Fjalë të ngjashme

dhendri i huaj breg knee brace