perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

varg në çeki

Fjalë: varg (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-çeke
Përkthime (40): běh, chod, dráha, následnost, pořadí, posloupnost, postup, přednáška, průběh, řada, sled, tah, tok, poutat, pouto, řetěz, spojovat, spoutat, svazek, vázat, fronta, ohon, pochůzka, místo, postavení, řádek, správa, stupeň, třída, vláda, kolekce, sada, seriál, špalír, verš, báseň, poezie, provaz, šňůra, řetízek
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: çeke varg, varg vikernes wife, varg vikernes racist, varg vikernes quotes, varg vikernes meme, varg vikernes blog, varg në çeki, běh në shqip
varg në çeki

Fjalë të ngjashme

fllad ne shkretetire shtoj ulqin