perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: abat

Fjalor: anglisht abat
Përkthime: abbot
abat në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: opat
abat në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: abt
abat në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: abbed
abat në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: abad
abat në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: abbé, père
abat në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: abate
abat në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: abbed
abat në norvegjisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: аббат
abat në rusisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: abbot
abat në suedisht »
Fjalor: estonez
Përkthime: abt
abat në estonisht »
Fjalor: finlandez
Përkthime: apotti
abat në finlandisht »
Fjalor: kroat
Përkthime: opat
abat në kroatisht »
Fjalor: hungarez
Përkthime: apát
abat në hungarisht »
Fjalor: lituanez
Përkthime: abatas
abat në lituanisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: padre
abat në portugalisht »
Fjalor: slloven
Përkthime: opat
abat në sllovenisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: opat
abat në polonisht »

Fjalë të ngjashme

abat preng doci, abat jour, abat stock, abat message board, abat oliba, abate meaning, abate definition, abat jour illimité, abat ag, abat extermination