perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: alpin

Fjalor: hungarez alpin
Përkthime: alpesi
alpin në hungarisht »
Fjalor: rumun
Përkthime: alpin
alpin në rumanisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: arkusik
alpin në polonisht »

Fjalë të ngjashme

alpin gallo, alpine skiing, alpine bau, alpin haus, alpin hong, alpin motel, alpinresorts, alpin haus fitness, alpin sport, alpin limited