perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

administroj në anglisht

Fjalë: administroj (numri i letrave: 11)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (24): administer, administrate, manage, farm, husband, aim, conduct, control, direct, divert, drive, guide, handle, head, lead, regulate, steer, superintend, appoint, decree, micromanage, ordain, prescribe, provide
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht administroj, administroj në anglisht, administer në shqip
administroj në anglisht