perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

anë në anglisht

Fjalë: anë (numri i letrave: 3)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (39): bacon, side, flank, bank, border, brim, brink, coast, edge, edging, hem, lip, ridge, rim, riverside, shore, strand, verge, waterside, betel, crease, fake, gyp, swindle, fringe, groin, margin, periphery, welt, outskirts, selvage, selvedge, aspect, facet, foreside, page, part, party, voice
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht anë, anë në anglisht, bacon në shqip
anë në anglisht