perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

antik në anglisht

Fjalë: antik (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (14): ancient, antique, antiquity, early, former, has-been, old, old-time, onetime, one-time, past, pristine, elderly, historic
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht antik, antik tv, antik skates, antik indonesia, antik hotel prague, antik hotel istanbul, antik në anglisht, ancient në shqip
antik në anglisht