perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

bie në anglisht

Fjalë: bie (numri i letrave: 3)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (53): decline, decrease, descend, dip, droop, droops, drop, ebb, fall, fell, flag, gravitate, sag, sink, slake, slope, slump, subside, assail, assault, attack, attempt, rain, snow, tilt, browse, down, graze, pacer, pasture, cleave, collapse, crumble, decay, decompose, disarray, disintegrate, flaw, perish, pulverize, crash, plummet, swoop, alight, bate, plunge, threw, throve, throw, thrown, undo, wince, tumble
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht bie, bike games, bieap, bie the star, bie the ska, bie sukrit, bie në anglisht, decline në shqip
bie në anglisht