perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

fsheh në anglisht

Fjalë: fsheh (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (28): bury, hide, hoard, put, putt, sheathe, stow, tuck, skulk, underlie, inhume, obscure, conceal, blind, cloak, ensconce, calfskin, dissemble, dissimulate, hid, hidden, hoodwink, mask, secrete, shroud, suppress, obstruct, overshadow
Vlerësim:
(1/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht fsheh, fsheh në anglisht, bury në shqip
fsheh në anglisht