perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

hollë në anglisht

Fjalë: hollë (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (27): fine, fine-spun, flimsy, reedy, slender, slim, tenuous, thin, thinnest, wispy, infrequent, rare, rareness, scarce, scarcely, scarceness, sparse, sporadic, uncommon, exiguous, lean, meagre, scant, flabby, limp, slack, slight
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht hollë, hollë në anglisht, fine në shqip
hollë në anglisht