perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kërkesë në anglisht

Fjalë: kërkesë (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (24): demand, request, rush, take-up, beef, claim, pretence, pretension, assignment, chore, exercise, function, homework, infliction, job, mandate, naming, object, problem, requirement, task, requisition, interphone, need
Vlerësim:
(2.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht kërkesë, letër kërkesë, kërkesë zyrtare, kërkesë për viza-schengen, kërkesë për pushim, kërkesë për punësim, kërkesë në anglisht, demand në shqip
kërkesë në anglisht