perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kryesor në anglisht

Fjalë: kryesor (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (39): capital, cardinal, central, chief, exquisite, foremost, general, grand, high, highest, leading, main, mainstream, major, paramount, primal, primary, principal, salient, corpus, stock, primate, supreme, aboriginal, original, primordial, boss, basic, body, crucial, earnest, essential, fundamental, prime, radical, rudimentary, substantial, ultimate, vital
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht kryesor, shqyrtimi kryesor, projekti kryesor, portali kryesor, libri kryesor, lajmi kryesor, kryesor në anglisht, capital në shqip
kryesor në anglisht

Fjalë të ngjashme

korridori i tetë