perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kthej në anglisht

Fjalë: kthej (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (69): circle, curl, frizz, gyrate, mix, palter, prevaricate, pussyfoot, reel, revolve, squirm, swirl, turn, twiddle, twirl, twist, wheel, whirl, whirlpool, wriggle, acidify, sour, handle, hinge, negotiate, pirouette, rebound, rev, roll, rotate, slue, spin, swivel, toss, cash, circulation, currency, cycle, revolution, rotation, turnaround, turnover, avert, countersign, divert, flip, invert, overrule, reverse, revert, sidetrack, distort, garble, misrepresent, misstate, warp, address, appeal, apply, approach, disgorge, petition, refer, refund, regurgitate, reimburse, repay, return, solicit
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht kthej, kthej në anglisht, circle në shqip
kthej në anglisht