perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

lidhje në anglisht

Fjalë: lidhje (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (62): bond, chain, fetter, fetters, handcuff, handcuffing, handcuffs, iron, manacle, shackles, connection, connexion, interrelation, adherence, amalgamation, association, coalescence, combination, conjunction, consolidation, contact, coupling, fusion, interlink, interlock, intermixture, join, joint, junction, juncture, link, linkage, linkup, link-up, merger, reuniting, union, attachment, tie, togetherness, vinculum, close, communication, compound, covenant, entanglement, federation, fellowship, intercourse, league, liaison, nexus, relatedness, relation, relationship, relevance, report, wedlock, connector, fastener, interface, socket
Vlerësim:
(1.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht lidhje, lidhje serioze, lidhje sekrete, lidhje online, lidhje martesore, lidhje librash, lidhje në anglisht, bond në shqip
lidhje në anglisht