perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

luaj në anglisht

Fjalë: luaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (44): entertain, merry, peddle, play, recreate, romp, sport, spree, toy, trifle, whoopee, act, certificate, doc, document, letter, voucher, writing, perform, become, conjure, do, get, got, gotten, imbrute, make, ought, proofread, render, take, wale, work, accomplish, achieve, answer, comply, discharge, effect, fulfil, meet, met, obey, satisfy
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht luaj, luaj tavell, luaj shak shak, luaj shah, luaj murlan, luaj me piano, luaj në anglisht, entertain në shqip
luaj në anglisht