perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

mbaj në anglisht

Fjalë: mbaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (89): captivate, catch, clasp, clung, clutch, comprehend, fasten, fumble, grab, grapple, grasp, grasped, gripe, hold, seize, snap, snatch, tong, keep, wield, conserve, maintain, preserve, tin, house, imply, bear, carry, dab, drift, lay, waft, wear, sprout, buttress, defend, entertain, nourish, prop, support, sustain, upheld, uphold, remain, rest, stay, tarry, abide, abode, continue, remains, alienate, carryover, convex, convey, delay, delocalize, displace, manhandle, propagate, relocate, remove, shift, transfer, transmit, transplant, transport, adhere, buoy, cleave, cling, grip, affirm, allege, detain, earn, obtain, persist, retain, annotate, conclave, contain, embody, embrace, enclose, forge, include, incorporate, receive
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht mbaj, mbaj sukro, mbaj saxophone, mbaj sax, mbaj pepperdine, mbaj mend, mbaj në anglisht, captivate në shqip
mbaj në anglisht