perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

pjesë në anglisht

Fjalë: pjesë (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (88): bye-bye, cheerio, cult, esteem, hallo, hello, hi, honour, reverence, veneration, worship, bit, component, constituent, dole, element, faction, fitting, fraction, fragment, lot, part, particularity, piece, portion, proportion, section, share, slice, sunder, unit, woodwork, asunder, chunk, divot, fritter, hunk, knob, length, lump, morsel, patching, scrap, shard, shiver, slip, steak, wedge, batch, burst, fill, helping, measure, pint, ration, region, airfoil, flake, lobe, plane, character, farmland, role, significant, spot, art, artifice, artistry, artlessly, championship, drama, each, pastoral, play, stunt, thriller, topiary, workmanship, appearance, contribution, hand, input, interest, participation, quota, rake-off, snack, stake
Vlerësim:
(2/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht pjesë, pjesë teatrale për fëmijë, pjesë këmbimi kamyon, pjesë këmbimi, merr pjesë, auto pjesë, pjesë në anglisht, bye-bye në shqip
pjesë në anglisht

Fjalë të ngjashme

di stefano folie douce