perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

pres në anglisht

Fjalë: pres (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (46): clip, cut, scrap, sheaf, slash, snip, chop, cutback, cut-back, cutting, hack, scission, section, abide, await, expect, hold, listen, wait, carve, slice, tailor, axe, crop, curtail, dock, nip, pare, stint, truncate, abode, anticipate, anticipation, awaiting, expectancy, expectation, expecting, prediction, standby, stand-by, placket, slit, slot, hope, decapitate, bide
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht pres, press tv, press release, press point albania, press online, press display, pres në anglisht, clip në shqip
pres në anglisht