perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

pushtet në anglisht

Fjalë: pushtet (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (27): authority, cardinality, force, harder, might, power, strength, superpower, commission, mandate, powers, proxy, warrant, main, mightiness, potency, puissance, administration, ascendancy, control, dominion, hierarchy, mastery, reign, rule, sway, throne
Vlerësim:
(1.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht pushtet, pushteti ekzekutiv, pushtet pa lavdi, pushtet hijesh, fjala pushteti, pushtet në anglisht, authority në shqip
pushtet në anglisht