perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

ruaj në anglisht

Fjalë: ruaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (41): advocate, assert, defend, fend, justify, plead, pleaded, protect, save, vindicate, ward, guard, prevent, safeguard, shelter, tend, watch, conserve, keep, preserve, reset, store, treasure, affirm, allege, continue, detain, earn, entertain, maintain, obtain, persist, retain, support, sustain, act, attitudinize, behave, deport, equilibrate, roister
Vlerësim:
(1/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht ruaj, ruaj stilo, ruaj significado, ruaj meaning, ruaj inj, ruaj hakodesh wikipedia, ruaj në anglisht, advocate në shqip
ruaj në anglisht