perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

shpërndaj në anglisht

Fjalë: shpërndaj (numri i letrave: 9)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (30): distribute, allocate, allot, deal, disband, disjoin, dispense, dissever, dissociate, parcel, prorate, reallocate, segregate, separate, share, splay, split, accelerate, dispel, disperse, allay, diffuse, dissipate, distract, propagate, scatter, straddle, disseminate, strew, spill
Vlerësim:
(1/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht shpërndaj, shpërndaj në anglisht, distribute në shqip
shpërndaj në anglisht