perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

themeloj në anglisht

Fjalë: themeloj (numri i letrave: 8)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (21): found, excuse, guarantee, justify, legitimate, legitimize, substantiate, allege, anticipate, assume, bet, establish, install, institute, pawn, plant, posit, presume, presuppose, suppose, wear
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht themeloj, themeloj në anglisht, found në shqip
themeloj në anglisht