perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

varg në anglisht

Fjalë: varg (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (49): chain, course, draft, draught, draw, route, sequence, string, thoroughfare, bond, fetter, fetters, handcuff, handcuffing, handcuffs, iron, manacle, shackles, line, queue, round, train, turn, administration, authorities, government, range, rank, regiment, row, tier, batch, catalogue, gang, lot, nest, series, set, spate, succession, suite, espalier, trellis, verse, poem, rep, rhyme, tether, lancet
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht varg, varg vikernes wife, varg vikernes racist, varg vikernes quotes, varg vikernes meme, varg vikernes blog, varg në anglisht, chain në shqip
varg në anglisht

Fjalë të ngjashme

punoj me kuzhina tripsta