perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: bujqësor

Fjalor: anglisht bujqësor
Përkthime: agricultural, agriculturally, agronomic, agrarian
bujqësor në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: agronomický, hospodářský, rolnický, zemědělský, agrární, pozemkový
bujqësor në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: landwirtschaftlich
bujqësor në gjermanisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: agrario, agrícola
bujqësor në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: agrainer, agraire, agricole, agronomique, aratoire, cultivateur, rural
bujqësor në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: agrario, agricolo
bujqësor në italisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: сельскохозяйственный
bujqësor në rusisht »
Fjalor: kroat
Përkthime: poljoprivredni
bujqësor në kroatisht »
Fjalor: hungarez
Përkthime: mezőgazdasági, mezei
bujqësor në hungarisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: agrícola
bujqësor në portugalisht »
Fjalor: rumun
Përkthime: agrar, agricol
bujqësor në rumanisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: rolniczy, rolny
bujqësor në polonisht »
Fjalor: danez
Përkthime: agrarisk, dreng
bujqësor në danisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: agrarisk, dreng
bujqësor në norvegjisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: agrarisk
bujqësor në suedisht »

Fjalë të ngjashme

këshilluesi bujqësor