perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: dëshmoj

Fjalor: anglisht dëshmoj
Përkthime: attest, authenticate, certify, depose, testify
dëshmoj në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: dokazovat, dosvědčit, legalizovat, osvědčit, ověřit, potvrdit, potvrzovat, prokázat, svědčit
dëshmoj në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: bescheinigen, beweisen, bezeugen
dëshmoj në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: forsikre
dëshmoj në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: atestiguar, certificar, legalizar, visar
dëshmoj në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: attester, authentifier, authentiquer, certifier, démontrer, légaliser, viser
dëshmoj në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: attestare, autenticare, certificare, comprovare, dimostrare, giurare, vidimare
dëshmoj në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: betyga, bevitne
dëshmoj në norvegjisht »
Fjalor: rusisht
Përkthime: доказывать, удостоверять
dëshmoj në rusisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: betyga, intyga, vidimera
dëshmoj në suedisht »
Fjalor: bjellorusisht
Përkthime: сведчыць
dëshmoj në bjellorusisht »
Fjalor: grek
Përkthime: μαρτυρώ, πιστοποιώ
dëshmoj në greqisht »
Fjalor: portugalisht
Përkthime: atestar, certificar, provar
dëshmoj në portugalisht »
Fjalor: rumun
Përkthime: certifica
dëshmoj në rumanisht »
Fjalor: ukrainas
Përkthime: атестуйте, доведіть, довести, доводити, доказати, доказувати, засвідчити, засвідчіть, засвідчувати, посвідчити, посвідчувати, свідчити, сертифікат
dëshmoj në ukrainisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: poświadczać
dëshmoj në polonisht »