perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

sa në danisht

Fjalë: sa (numri i letrave: 2)
Fjalë: shqiptar-danez
Përkthime (15): da, idet, mens, når, stund, dels, end, hvad, hvor, hvordan, hvorledes, ja, så som, som, yakokse
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: danez sa, samp, sa vite, sa shtete ka bota, sa shtete ka amerika, sa satelit i ka saturni, sa në danisht, da në shqip
sa në danisht