perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

grumbull në frëngjisht

Fjalë: grumbull (numri i letrave: 8)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (23): bloc, poulie, amas, caca, échafaudage, écroulement, ensablement, moie, monceau, pile, potée, ruée, tapée, tas, trimbalée, tripotée, meule, abattis, amoncellement, bûche, bûcher, fatras, liasse
Vlerësim:
(2.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht grumbull, granbull xy, granbull weakness, granbull stats, granbull smogon xy, granbull smogon, grumbull në frëngjisht, bloc në shqip
grumbull në frëngjisht