perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kryesor në frëngjisht

Fjalë: kryesor (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (28): capital, cardinal, centrage, central, essentiel, général, magistral, originaire, prééminent, premier, principal, fonds, peine, généralissime, aborigène, archétype, élémentaire, original, originel, primaire, primitif, primordial, patron, foncier, fondamental, pragmatique, substantiel, vital
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht kryesor, shqyrtimi kryesor, projekti kryesor, portali kryesor, libri kryesor, lajmi kryesor, kryesor në frëngjisht, capital në shqip
kryesor në frëngjisht