perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kthej në frëngjisht

Fjalë: kthej (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (45): câbler, caracoler, corder, embarder, escobarder, finasser, frisotter, gauchir, renarder, tergiverser, tordre, tortiller, tournailler, tourner, tournoyer, aigrir, surir, patiner, pivoter, virer, circonvolution, évolution, frauduleuses, revirement, révolution, rotation, tour, tournure, volte, volte-face, détourner, intervertir, invertir, renverser, retourner, défigurer, déformer, fausser, dégurgiter, rapporte, rapporter, rembourser, rendre, renvoyer, restituer
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht kthej, kthej në frëngjisht, câbler në shqip
kthej në frëngjisht