perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

lidhje në frëngjisht

Fjalë: lidhje (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (44): chaîne, enchaîner, fers, lien, connexion, affiliation, alliance, amalgame, association, bouclage, cohérence, combinaison, communication, confusion, conjonction, correspondance, couplage, fusion, fusionnement, joint, jonction, liaison, ligature, prendre, raccord, raccordement, rattachement, réunion, union, affinité, basoche, chemise, composé, confédération, connexité, fédération, filiation, fonction, ligue, relation, société, syndicat, trade-union, manchon
Vlerësim:
(1.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht lidhje, lidhje serioze, lidhje sekrete, lidhje online, lidhje martesore, lidhje librash, lidhje në frëngjisht, chaîne në shqip
lidhje në frëngjisht