perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

luaj në frëngjisht

Fjalë: luaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (32): amuser, ballotter, distraire, divertir, jouer, nigauder, récréer, réjouir, rigoler, séjourner, acte, charte, diplôme, document, instrument, papier, titre, carburer, exécuter, représenter, badiner, batifoler, confectionner, fabriquer, faire, ficher, fortune, rendre, travailler, accomplir, combler, satisfaire
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht luaj, luaj tavell, luaj shak shak, luaj shah, luaj murlan, luaj me piano, luaj në frëngjisht, amuser në shqip
luaj në frëngjisht