perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

mbaj në frëngjisht

Fjalë: mbaj (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (57): appréhender, attraper, captiver, capturer, clamper, empoigner, happer, harponner, quotter, saisir, tenir, occuper, confire, conserver, entretenir, contenir, placer, situer, porter, hotter, accorer, accoter, entre-soutenir, haubaner, maintenir, soutenir, support, supporter, demeurer, rester, reste, déplacer, dépointer, muter, reporter, transférer, transmigrer, transporter, véhiculer, détenir, tenu, alléguer, persister, prétendrai, prétendre, subsister, sustenter, vivre, comporte, comprend, comprendre, conclure, contracter, embrasser, impliquer, receler, renfermer
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht mbaj, mbaj sukro, mbaj saxophone, mbaj sax, mbaj pepperdine, mbaj mend, mbaj në frëngjisht, appréhender në shqip
mbaj në frëngjisht