perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

mendoj në frëngjisht

Fjalë: mendoj (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (34): cogiter, imaginer, penser, raisonner, réfléchir, songer, spéculer, compasser, considérer, débattre, envisage, envisager, examiner, méditer, peser, préméditer, ressasser, sasser, traite, enraciner, planter, croire, estime, estimer, juger, compter, réputer, accroire, foi, balancer, contempler, étonner, pense, repenser
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht mendoj, mendoj te fluturoj, mendoj prandaj ekzistoj, mendoj pra ekzistoj, mendoj per ty zemer, mendoj per ty poezi, mendoj në frëngjisht, cogiter në shqip
mendoj në frëngjisht