perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

për në frëngjisht

Fjalë: për (numri i letrave: 3)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (37): afin, entend, pour, saisir, comme, à, affliger, contre, dans, déballer, en, frotter, rapprovisionner, remarquer, sur, surmonter, sus, au-dessus, durant, par, pendant, déprimer, où, taxer, vers, avec, chez, communion, de, depuis, part, après, derrière, outre, trop, que, sorte
Vlerësim:
(1/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht për, për të qeshur, për ty, për mëmëdhenë, për dhënie amnistie, për në frëngjisht, afin në shqip
për në frëngjisht