perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

pushtet në frëngjisht

Fjalë: pushtet (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (30): autorité, prestige, bras, capacité, énergie, flotte, force, grandeur, pouvoir, puissance, robustesse, trempe, vigueur, mandat, procuration, commandement, domination, église, empire, faculté, gouvernement, juridiction, magistrature, obéissance, prépotence, sceptre, sécularité, seigneurie, septennat, souveraineté
Vlerësim:
(1.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht pushtet, pushteti ekzekutiv, pushtet pa lavdi, pushtet hijesh, fjala pushteti, pushtet në frëngjisht, autorité në shqip
pushtet në frëngjisht