perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

shtoj në frëngjisht

Fjalë: shtoj (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (40): ajouter, apposer, joindre, redonner, surajouter, additionner, intercaler, interpoler, rajouter, sommer, verser, compter, adjoindre, annexer, inclure, accompagner, rejoindre, réunir, accumuler, augmenter, progresser, accroître, aggraver, agrandir, amplifier, arrondir, croître, développer, élargir, grossir, irriter, regrossir, vingtupler, grandi, grandir, raugmenter, remonter, végéter, multiple, redoubler
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht shtoj, ulcinj stoj, shtoj ulqin, shtoj pesh, shtoj i vjeter, shtoj i ri, shtoj në frëngjisht, ajouter në shqip
shtoj në frëngjisht