perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

varg në frëngjisht

Fjalë: varg (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (50): course, passée, régime, série, succession, suite, tire, chaîne, enchaîner, fers, lien, file, queue, téléphérique, tournée, alignée, gouvernement, harnais, rang, rangée, charmille, courses, espalier, haie, treille, amphibraque, anapeste, enjambement, hiatus, léonin, mètre, monorime, rejet, rondeau, saphique, spondée, stance, vers, verset, heptamètre, macaronée, poème, poésie, tripodie, attache, chahut, collier, enchaînement, chaînette, gourmette
Vlerësim:
(4/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht varg, varg vikernes wife, varg vikernes racist, varg vikernes quotes, varg vikernes meme, varg vikernes blog, varg në frëngjisht, course në shqip
varg në frëngjisht

Fjalë të ngjashme

dorë për dore filehippo