perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

vegël në frëngjisht

Fjalë: vegël (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (23): engin, instrument, organe, outil, snobisme, appareil, curvimètre, dispositif, fluviomètre, gadget, intégrateur, lactodensimètre, machin, oléomètre, pare-feu, percolateur, pèse-sel, polissoir, porte-amarre, remontoir, tapette, uromètre, vide-pomme
Vlerësim:
(2.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht vegël, vegël në frëngjisht, engin në shqip
vegël në frëngjisht