perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

zbritje në frëngjisht

Fjalë: zbritje (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-frëngjisht
Përkthime (26): descente, atterrissage, débarquement, abaissement, bas-fond, modération, rabaissement, ravalement, moins, soustraction, coteau, déclivité, dévers, dévoiement, glacis, inclinaison, pente, talus, versant, baisse, chute, hérédité, héritage, hoirie, hypotension, succession
Vlerësim:
(2/5)
 
Fjalë të ngjashme: frëngjisht zbritje, zbritje sezonale big mama, zbritje sezonale, zbritje per shen valentin, zbritje ne viva fresh store, zbritje ne teg, zbritje në frëngjisht, descente në shqip
zbritje në frëngjisht