perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

aksident në gjermanisht

Fjalë: aksident (numri i letrave: 8)
Fjalë: shqiptar-gjermanisht
Përkthime (13): havarie, missgeschick, panne, unfall, unglück, zusammenstoß, begebenheit, ereignis, fall, geschehnis, vorfall, vorkommnis, zwischenfall
Vlerësim:
(3/5)
 
Fjalë të ngjashme: gjermanisht aksident, aksident tragjik ne kukes, aksident sot ne tirane, aksident ne tirane, aksident ne sauk, aksident ne pogradec, aksident në gjermanisht, havarie në shqip
aksident në gjermanisht