perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

bëj në gjermanisht

Fjalë: bëj (numri i letrave: 3)
Fjalë: shqiptar-gjermanisht
Përkthime (30): antun, machen, tun, anfertigen, auswerfen, erzeugen, hergestellt, herstellen, hervorbringen, konstruieren, produzieren, anstellen, arbeiten, ausführen, erschaffen, funktionieren, gemacht, kreieren, verrichten, ziehen, ausfertigen, ausgefertigt, fertigen, verfertigen, schaffen, getan, leisten, stiften, treffen, wirken
Vlerësim:
(4.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: gjermanisht bëj, bëj në gjermanisht, antun në shqip
bëj në gjermanisht