perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kërkesë në gjermanisht

Fjalë: kërkesë (numri i letrave: 7)
Fjalë: shqiptar-gjermanisht
Përkthime (19): anforderung, anfrage, bedarf, bitte, nachfrage, anmaßung, anspruch, arbeit, aufgabe, auftrag, problem, schwierigkeit, soll, anfordern, erfordernis, forderung, postulat, verlangen, bedürfnis
Vlerësim:
(2.5/5)
 
Fjalë të ngjashme: gjermanisht kërkesë, letër kërkesë, kërkesë zyrtare, kërkesë për viza-schengen, kërkesë për pushim, kërkesë për punësim, kërkesë në gjermanisht, anforderung në shqip
kërkesë në gjermanisht