perkthe.org

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

kaloj në gjermanisht

Fjalë: kaloj (numri i letrave: 5)
Fjalë: shqiptar-gjermanisht
Përkthime (34): übergeben, überholen, übersteigen, übertreffen, vergehen, verstreichen, vorbeifahren, vorübergehen, begehen, durchdringen, durchgehen, durchkommen, durchziehen, gehen, laufen, passieren, überlaufen, verbringen, vorbeiwehen, anweisen, überantworten, übermitteln, überweisen, vergaß, überschreiten, verstoßen, durchgelassen, durchlassen, verpassen, versäumen, vorbeilassen, vorlassen, aussehen, scheinen
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: gjermanisht kaloj, kajal photos, kajal hot photos, kajal hot, kajal aggarwal height, kajal agarwal in bikini, kaloj në gjermanisht, übergeben në shqip
kaloj në gjermanisht

Fjalë të ngjashme

kërkoj nuse caji i gjelbër